Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macie Hobby ? Podzielcie Się

Kaczolot16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakie jest wasze hobby ?!!

Piszciee , podzielcie się swoimi i krótko opiszcie ; D

Mooje Hobbyy To Rowery ... kolarstwo Trenuję już z rok i nie idzie tak źle ..

Pzdr Dla Wszystkich

34127134971236946388.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Podobnie jak UP. Słuchanie muzyki, dokładniej Reggae <3

Pozatym to komputer, internet, zapierdalanie w jakieś gierki ( z umiarem :) )

Koszykówka.

Opublikowano

Piłka nożna, organizujemy amatorskie gry i (hm.. półprofesjonalne?) treningi. Zabawa na całego i dobra chwila na oderwanie się od rzeczywistości.

Opublikowano

Wędkarstwo i myślistwo troszke :D

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Motoryzacja. Samochody 4eva<3

Od wczesnego dzieciństwa mam ostro odwalone na tym punkcie.

Interesuje się wszystkim co związane z samochodami, w wieku 11 lat potrafiłem zagiąć pytaniami pana w salonie samochodowym :D

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania związane z tym tematem zapraszam zawsze na pw, chętnie odpowiem :)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Muzyka na pierwszym miejscu

Siłownia

Pick Up Artist

Terrarystyka - mam ptasznika

@MrThomson

Widzę że jesienna depresja uderza do głowy :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Muzyka , Piłka Nożna .. gram w zespole , troche gier MMO (nie metin) , i dziewczyny <3

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Tylko tak udajecie że macie jakieś hobbi , tak naprawde cały czas siedzicie przed kompem i marnujecie sobie życie !

Musicie się z tym w końcu pogodzić że wasze jedyne życie to internet i

Żeby nie było to powiem że moje hobby to naprawianie spiedolonych słuchawek , które mi sie właśnie spierdoliły bo są z jakiejś spierdolonej firmy za 17 zł i na lepsze mnie nie stać w tej chwili . No i musze sie zadowalać jedną słuchawką bo druga już wcale przestała działać.

Ale ciężki jest mój los ...

Opublikowano

Tylko tak udajecie że macie jakieś hobbi , tak naprawde cały czas siedzicie przed kompem i marnujecie sobie życie !

Żeby nie było to powiem że moje hobby to naprawianie spiedolonych słuchawek , które mi sie właśnie spierdoliły bo są z jakiejś spierdolonej firmy za 17 zł i na lepsze mnie nie stać w tej chwili . No i musze sie zadowalać jedną słuchawką bo druga już wcale przestała działać.

Co prawda to prawda, dzieciaki dostają na komunię kompa i zaczynają odcinać się od rzeczywistości stopniowo po czym dochodzi wiek: 18 a nie wiedzą gdzie iść dowód wyrobić czy jak odezwać się do dziewczyny :|

2006-2010

Opublikowano

Po co ten wstęp?

nikogo nie interesuje twoje zdanie <_<

możesz sobie gadać ale gówno wiesz co ja robię więc zajmij się swoim życiem ;)

@Topic

Ja grywam w clubie piłki ręcznej ;)

Można powiedzieć ze to moje hobby...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...